Recipes from Ingredient: őrölt fahéj

Flambírozott almás lepény

Flambírozott almás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Barackos csirkemell nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott csirkemelleket a mélyhűtőben keményre fagyasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almavaj

Almavaj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Piskótakocka forró csokival

Piskótakocka forró csokival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy keverőtálban a tojásfehérjéket kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes diótorta

Mézes diótorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mézet, a tojássárgáját, a tejet, a darált diót, a fahéjat és a reszelt citromhéjat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos piskóta

Barackos piskóta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojás sárgáját és a cukrot krémmé keverjük, a fehérjéből kemény habot készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meggyleves habgaluskával

Meggyleves habgaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

A tojássárgáját a porcukorral, a citrom reszelt héjával krémmé keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet.

Gasztro Trend Tovább olvasom