Recipes from Ingredient: narancslé

Aloha Screwdriver koktél

Aloha Screwdriver koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat töltsük bele egy jéggel teli hosszúitalos pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Melon Bomb Shot koktél

Melon Bomb Shot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket rázzuk össze shakerben, és az italt töltsük shot pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Midori Melonball koktél

Midori Melonball koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket öntsük jégre a pohárba, és óvatosan keverjük el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski The Livin's Easy Summer Punch koktél

Sobieski The Livin’s Easy Summer Punch bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyömbér üdítő kivételével az összes összetevőt tegyük bele egy lezárható műanyag tálba, és keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Broken Lawn Mower koktél

Sobieski Broken Lawn Mower koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nedvesítsük meg a highball pohár peremét lime-al.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Amaretto Sour koktél

Amaretto Sour koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Shakerben az összetevőket jól összerázzuk, majd a pohárba töltjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Happy New Year koktél

Happy New Year koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a brandyt, a portói bort és a narancslét egy jéggel töltött shakerbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Madras koktél

Madras koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Néhány jeget a pohárba teszünk, ráöntjük a hozzávalókat, majd narancsszelettel díszítve szervírozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Screwdriver koktél

Screwdriver koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pohárba jeget teszünk, erre töltjük az összetevőket és megkeverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A citromokat megmossuk, cikkekre vágjuk, majd üvegtálban összekeverjük a narancslével, a mézzel és a meggylikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom