Recipes from Ingredient: mazsola
Mazsolás-túrós lepény
35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-almás bejgli
Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.
Gasztro Trend Tovább olvasomVargabéles
A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol kenyérpuding
A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás pite
Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával
A sertésszüzet hosszában vékony pengéjű késsel bevágjuk, beletöltjük az egész kolbászt.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsászármorzsa
A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.
Gasztro Trend Tovább olvasom