Recipes from Ingredient: mazsola

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Igazi tökös-mákos rétes

Igazi tökös-mákos rétes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szőlőtorta karamellhálóban

Szőlőtorta karamellhálóban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vízgőzön habverővel való állandó keverés közben sűrű krémet főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Finom falatok ananászra és sütőtökre

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás csirkeleves

Mazsolás csirkeleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tiroli almás-mákos rétes

Tiroli almás-mákos rétes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, majd összekeverjük a mézzel és a mazsolával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos palacsinta mentával

Narancsos palacsinta mentával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Először elkészítjük a palacsintatésztát: a lisztet a tejjel és az ásványvízzel elegyítjük, hozzáadjuk a tojást, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom