Recipes from Ingredient: mandula

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Görög baklava mandulával és mézzel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött vajastésztát négyfelé osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angol karácsonyi gyümölcspuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Illatos almaturmix mandulával

Illatos almaturmix mandulával

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naspolyatorta

Naspolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgabarackos, mandulás tekercs

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérjedús, zsírszegény, cukormentes túrógombóc

Fehérjedús, zsírszegény, cukormentes túrógombóc

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nem csak testépítőknek! :) Nagyon könnyed állagú, nagyon finom és fehérjében gazdag! :)

Fitt fazék kultúr klub Tovább olvasom
Túrókrémes almahab

Túrókrémes almahab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A díszítésre szánt almát félretesszük, a többit megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pisztráng zöldmandulamártással

Pisztráng zöldmandulamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fehérbort a vöröshagymával, a sóval és 1 dl vízzel felforraljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcsös sajtfalatok

Gyümölcsös sajtfalatok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat éles késsel kb. fél cm vastagra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom