Recipes from Ingredient: majoránna
majoránna
Körtével töltött tyúkpecsenye
A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomRozé kacsamell cukkini tócsnival
A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomHússal-májjal töltött almák
Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.
Hobbychef Tovább olvasomKolbászos burgonyaleves
A tartalmas levesekben azt szeretem, hogy akár fő fogásnak is bőven megfelelnek.
Gasztro Trend Tovább olvasomResztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával
Olcsó, gyorsan elkészül és finom.
Hobbychef Tovább olvasomStefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával
A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom