Recipes from Ingredient: majonéz
Majonézes gyümölcssaláta
A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTonhalas bruschetta
A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke hamburger
A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri salpicon saláta
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom