Recipes from Ingredient: liszt

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körtével töltött tyúkpecsenye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmaleves, ahogy a nagymama szerette

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tempura gyömbéres szójamártással

Tempura gyömbéres szójamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ennek a Japánból származó ételnek az elkészítésekor be kell tartani a szigorú előírásokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pisztráng zöldmandulamártással

Pisztráng zöldmandulamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fehérbort a vöröshagymával, a sóval és 1 dl vízzel felforraljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyekrémleves kukoricával

Gesztenyekrémleves kukoricával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szelídgesztenyéket alaposan megmossuk, majd egyik oldalukat bevagdossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás csirkeleves

Mazsolás csirkeleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom