Recipes from Ingredient: kristálycukor
Tokaji galuska
A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomVanília hab
4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandulás almatorta vaníliamártással
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFlán
A kristálycukrot kevergetve megpirítjuk, és egy nagy vagy négy kicsi formába öntjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMadártej
A tojások fehérjéiből kemény habot verünk, és 5 dkg cukrot belekeverünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsokoládés piskótatekercs erdei gyümölcskrémmel
A tojás sárgáját a cukor felével elkeverjük, a fehérjét a cukor másik felével kemény habbá ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrófelfújt málnaöntettel
A túrót áttörjük, simára keverjük a tojássárgájával, 8 dkg kristálycukorral, vaníliás cukorral, sóval, a kemény ...
Gasztro Trend Tovább olvasom