Recipes from Ingredient: kristálycukor

Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vanília hab

Vanília hab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos piskóta

Barackos piskóta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojás sárgáját és a cukrot krémmé keverjük, a fehérjéből kemény habot készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rizskoch

Rizskoch

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizskoch (rizsfelfújt) a gyerekek egyik kedvenc édessége.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flán

Flán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kristálycukrot kevergetve megpirítjuk, és egy nagy vagy négy kicsi formába öntjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Madártej

Madártej

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A tojások fehérjéiből kemény habot verünk, és 5 dkg cukrot belekeverünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládés piskótatekercs erdei gyümölcskrémmel

Csokoládés piskótatekercs erdei gyümölcskrémmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A tojás sárgáját a cukor felével elkeverjük, a fehérjét a cukor másik felével kemény habbá ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Túrófelfújt

Túrófelfújt málnaöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

A túrót áttörjük, simára keverjük a tojássárgájával, 8 dkg kristálycukorral, vaníliás cukorral, sóval, a kemény ...

Gasztro Trend Tovább olvasom