Recipes from Ingredient: kapor
Sárgadinnyekoktél rákkal
A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldbableves
A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.
Gasztro Trend Tovább olvasomPaprikás csirke, kapros házi nokedlivel
A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák saláta
Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTojássaláta retekkel és fokhagyma öntettel
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldfűszeres sertésszűz filé roston sütve
A sertésszüzet megmossuk, besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával
A halfilét kiolvasztjuk, hosszában elvágjuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi gombás-tejszínes lazac
A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom