Recipes from Ingredient: kakukkfű

Párolt paradicsomos tonhal

Párolt paradicsomos tonhal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az aktív életmódot élők szeretik a tésztás ételeket, ezért az ő figyelmükbe ajánlom a tejszínes-gombás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gombasaláta

Majonézes gombasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

A majonézes saláták elkészítése nagyon egyszerű.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dán húsgombócleves

Dán húsgombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Francia hagymaleves

Francia hagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás-kakukkfüves csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög parasztsaláta

Görög parasztsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Az apró paradicsomokat kettévágjuk, kicsumázzuk. Az uborka végét levágjuk, hosszában kettévágjuk, majd fél karikákra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsán és cukkíni roston gombával, borsmártással

Padlizsán és cukkíni roston gombával, borsmártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A padlizsánt és a cukkínit vastag szeletekre vágjuk, a paradicsomot félbevágjuk, a lila hagymát vaskos ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Virslis-metélőhagymás burgonyaleves

Virslis-metélőhagymás burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

A burgonyát és a sárgarépát megtisztítjuk, és egyenletes darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom