Recipes from Ingredient: gyömbér

Dr. Oz's zöld turmix

Dr. Oz’s zöld turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük az összes hozzávalót a turmixgépbe, és keverjük simára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtkrém leves

Sajtkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke krémleves chilivel

Csirke krémleves chilivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A vajat felforrósítjuk. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Domaine de Canton gyömbérlikőr

Domaine de Canton gyömbérlikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Hámozzuk meg a gyömbért és vágjuk vékony szeletekre. Hasítsuk a vaníliarúdat hosszában ketté.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fee Brothers Falernum

Falernum házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverjük össze az alábbi hozzávalókat: rum, gyömbér, reszelt lime héj, szegfűszeg, ánizs, egy üvegedénybe, fedjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csípj Fel turmix

Csípj Fel turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a turmix kiváló A-, C-, B1-, B6-vitaminforrás és sok benne a kálium is.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tuti Cucc turmix

Tuti Cucc turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

A paradicsom és a répa rengeteg C-vitamint tartalmaz, így kiválóak szervezetünk egészségének megőrzéséhez.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyömbérörvény turmix

Gyömbérörvény turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Antioxidánsokban gazdag ital. A lime elősegíti a mérgező anyagok kiválasztását.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyömbér Kávé

Gyömbér Kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverjük össze az őrölt kávét az őrölt gyömbérrel, és készítsünk egy rövid kávét (eszpresszó, presszókávé).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Hot Mama koktél

Sobieski Hot Mama koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nedvesítsük meg a koktélos pohár peremét citrommal.

Gasztro Trend Tovább olvasom