Recipes from Ingredient: gesztenyemassza
Gesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés szilvalabdák
Az aszalt szilvát kimagozzuk, és a sütőlapra terítve megszórjuk a koriandermaggal és a babérlevéllel.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyepuding eperöntettel
A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással
A csirkemell filéket megmossuk, és óvatosan felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával
A pulykamellet szép vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyepüré
A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.
PogiRecept Tovább olvasom