Recipes from Ingredient: füstölt szalonna
Cseresznyés vadkacsa
A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHalpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos kacsaragu leves
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztaleves kolbásszal
A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrós tészta
A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDorozsmai ponty
A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlföldi tarhonyaleves
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és megpirítjuk. Mikor már aranyszínű, hozzáadjuk a finomra vágott ...
Gasztro Trend Tovább olvasom