Recipes from Ingredient: fekete bors

fekete bors

Gyros pitában csirkehúsból

Gyros pitában csirkehúsból

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott hússzeletet kiklopfoljuk, és kb. 3-4 cm-es csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fresa Catrina koktél

Fresa Catrina koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük a shakerbe az epret és a fekete borsokat, majd törőfával nyomkodjuk meg.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkefarhát húsleves daragaluskával

Csirkefarhát húsleves daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Farhát, azt csak a kutyáknak adják, legfeljebb a szegény ember étke, mondják sokan.Nos, állítom, ...

Hobbychef Tovább olvasom
Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával

Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom húsleves sok zöldséggel, óriási daragaluskával.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros, tejfölös-borsos resztelt gomba rigate tésztával

Fehérboros, tejfölös-borsos resztelt gomba rigate tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Azoknak, akik szeretik a finom, könnyű olaszos tésztaételeket, egy kis borral megbolondítva...

Hobbychef Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácánerőleves húsgaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácán mellét a csontról lefejtjük, kétszer ledaráljuk, majd a tojással meg a konyakkal összegyúrjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vampiro koktél

Vampiro koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük a keverőpohárba a hozzávalókat, és bárkanál segítségével jéggel keverjük össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dorozsmai ponty

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom