Recipes from Ingredient: fehérrépa
Pikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyés vadkacsa
A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsóleves
A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTavaszi hideg zöldségkrém leves
A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos kacsaragu leves
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomNyírségi gombócleves
A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsleves gazdagon daragaluskával
A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.
Gasztro Trend Tovább olvasomGazdag ember levese
A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDán húsgombócleves
A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.
Gasztro Trend Tovább olvasom