Recipes from Ingredient: fehérrépa

Pikáns pacal

Pikáns pacal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Cseresznyés vadkacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.6 / 5)

A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos kacsaragu leves

Tárkonyos kacsaragu leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.4 / 5)

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykabecsinált leves

Pulykabecsinált leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, a pulykamellet megtisztítjuk. A sárgarépát, fehérrépát és a gombát megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsleves gazdagon daragaluskával

Húsleves gazdagon daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gazdag ember levese

Gazdag ember levese

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dán húsgombócleves

Dán húsgombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom