Recipes from Ingredient: fehérrépa

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás csirkeleves

Mazsolás csirkeleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Burgonyaleves

Kolbászos burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartalmas levesekben azt szeretem, hogy akár fő fogásnak is bőven megfelelnek.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal

Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.

Hobbychef Tovább olvasom
Vörösboros Jókai bableves csipetkével

Vörösboros Jókai bableves csipetkével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az igazi Jókai bableves csülökkel készül, de nekem ez volt most itthon, s lusta voltam ...

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros fácánhúsleves

Fehérboros fácánhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Hobbychef Tovább olvasom
Marhahúsleves metélttésztával

Marhahúsleves metélttésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.

Hobbychef Tovább olvasom
Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert nem csak babgulyás van.

Hobbychef Tovább olvasom
Citromos zöldségleves

Citromos zöldségleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom