Recipes from Ingredient: fehérbor

Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rosolli saláta

Rosolli saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgarépát, az uborkát, az almát megmossuk, meghámozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Azure Sangria koktél

Azure Sangria koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a hűtött Hpnotiq vodkát és a fehérbort egy boros pohárba.

Efrud Tovább olvasom
Garnélarák dijoni mustármártással

Garnélarák dijoni mustármártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Something Blue koktél

Something Blue koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kombináljuk az összetevőket egy pezsgős (flute) pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsános spagetti

Padlizsános spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dinnyés ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Chilis rák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busa reform módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A busaszeleteket enyhén besózzuk, majd a borral és a szőlőlével leöntjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Casanova csapdája

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. Kevés hevített olajon pirítani kezdjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom