Recipes from Ingredient: fahéjrúd

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grog narancskarikával

Hagyományos forró grog

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

A forróitalos pohárba rakjuk bele a barna cukrot, majd öntsük bele a limelét és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almakompót

Almakompót

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kiadós, magyaros húsételek mellé nagyon jól tud esni egy kis almakompót.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Angostura Bitters

Angostura Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kevert italok (koktélok) egy igen gyakori hozzávalója.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mole Bitters

Mole Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a vodkát egy zárható üvegedénybe, majd rakjuk bele a zúzott és pörkölt kakaóbab darabokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Warm Winter Margarita koktél

Warm Winter Margarita koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Forraljuk fel egy nagyobb edényben az almalét és a fahéjrúdat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fahéj szirup

Fahéj szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

Törjük a fahéjrúdakat kisebb darabokra, és tegyük bele egy edénybe a vízzel és a cukorral ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rebarbara kompót

Rebarbara kompót

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Finom sültek mellé mindig jól esik egy kis kompót, amelyet általában almából szoktunk készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sangria bólé

Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyümölcsöket karikákra vágjuk, felnegyedeljük, és egy edénybe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom