Recipes from Ingredient: ételízesítő
Lebbencsleves
A lebbencsleves az igazán tartalmas ételek közé tartozik.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsukapörkölt
A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomRégi szerelem
Az alaposan megmosott csülköt kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, és főzni kezdjük a húslevesben.
Gasztro Trend Tovább olvasomÁmor álma
A finomra vágott vöröshagymát kevés előhevített olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a lemosott, lecsepegtetett és 5 cm-es ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSzív küldi szívnek
A parajleveleket nagyon alaposan megmossuk. A póréhagymáról leszedjük a külső, takaró leveleket.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzerelmes csibecombok
A megtisztított, alaposan megmosott csirkecombokat beszórjuk ételízesítővel, meghintjük őrölt gyömbérrel és morzsolt majoránnával.
Gasztro Trend Tovább olvasom