Recipes from Ingredient: édes vörösbor
Pástétom fűszeres vajjal
Az apróra vágott vöröshagymát a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZelleres-szalonnás bableves
A zellert és a vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, kevés vajon pirítani kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával
A pulykamellet szép vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyés vadkacsa
A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézben sült banán vörösboros öntettel
A vajat serpenyőben felforrósítjuk, vigyázva, nehogy megbarnuljon.
Gasztro Trend Tovább olvasom