Recipes from Ingredient: cukorszirup

Director's Cut koktél

Director’s Cut koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el az előhűtött koktélos pohár peremének díszítését (crustázását).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Planter's Punch koktél

Planter’s Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az Angostura Bitters kivételével rázzuk jól össze jéggel shakerben az összetevőket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Trader Vic's Navy Grog koktél

Trader Vic’s Navy Grog koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük a hozzávalókat egy koktél sékerbe, és sok tört jéggel rázzuk jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stockton Islander Mai Tai koktél

Stockton Islander Mai Tai koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze sok tört jéggel az összetevőket, és öntsük át a tiki vagy egy dupla ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Trader Vic's Honi Honi koktél

Trader Vic’s Honi Honi koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük a keverőpohárba az összetevőket, és jéggel rázzuk jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Oceanic Punch koktél

Oceanic Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Jól rázzuk össze a hozzávalókat jégkockákkal koktél sékerben, majd öntsük át az italt a magas ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barcelona koktél

Barcelona koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg a turmixgépet (blender) jégkockákkal.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mission Mojito koktél

Mission Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a cső pohárba a mentaleveleket, a koriander levelet, a barna cukorral megszórt lime szeleteket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Burning Mandarin koktél

Burning Mandarin koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el a martinis pohár peremének cukros díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Elderflower Collins koktél

Sobieski Elderflower Collins koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vodkát, a bodzavirág likőrt, a citromlevet és a cukorszirupot sékerbe öntjük, és jéggel jól ...

Gasztro Trend Tovább olvasom