Recipes from Ingredient: cukorszirup

Miami Mojito koktél

Miami Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Rakjuk a pohárba a lime gerezdeket, a barna cukrot és a cukorszirupot, valamint a mentaleveleket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pink Mojito koktél

Pink Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A highball pohárba rakjuk bele a mentaleveleket, és törőfával kissé nyomkodjuk meg őket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexpresso Martini koktél

Mexpresso Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rázzuk össze koktél shakerben zúzott jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cucumber Martini koktél

Cucumber Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a keverőpohárba a mentaleveleket és az uborkaszeleteket, majd törőfával (muddler) nyomkodjuk meg mindegyiket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pomegranate Daiquiri koktél

Pomegranate Daiquiri koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjunk a keverőpohárba a lime darabokat, és törőfával nyomkodjuk meg őket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kona Swizzle koktél

Kona Swizzle koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A törőfával megnyomkodott 2 mentaágat, a fűszeres rumot, a mandula szirupot, a limelét és cukorszirupot ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Scorpion Bowl koktél

Scorpion Bowl koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót keverjük össze turmixgépbe (blender) mintegy 3 másodpercig.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chief Lapu Lapu koktél

Chief Lapu Lapu koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk bele az összes hozzávalót a shakerbe és adjunk hozzá zúzott jeget.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Santiago Rum Daisy koktél

Santiago Rum Daisy koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Tegyük a hozzávalókat a szódavíz kivételével egy shakerbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bacardi Limón Mojito koktél

Bacardi Limón Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a lime gerezdeket és mentaleveleket a pohárba, és muddler (törőfával) segítségével nyomkodjuk meg kissé ...

Gasztro Trend Tovább olvasom