Recipes from Ingredient: cukor
Banános rizsgombócok
A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFőtt sonka édesburgonyával és ananásszal
A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCumberland mártás
Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzárított mézes ringlószilva
A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasomPisztráng zöldmandulamártással
A fehérbort a vöröshagymával, a sóval és 1 dl vízzel felforraljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyekrémleves kukoricával
A szelídgesztenyéket alaposan megmossuk, majd egyik oldalukat bevagdossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal
A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBorsófőzelék
Nagyon szívesen gondolok vissza az iskolai menzán való étkezésre.
Gasztro Trend Tovább olvasom