Recipes from Ingredient: cukor

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Banános rizsgombócok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Főtt sonka édesburgonyával és ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cumberland mártás

Cumberland mártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szárított mézes ringlószilva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bodzaszörp házilag

Bodzaszörp

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.3 / 5)

A 8 liter vízből és 3 kg cukorból cukorszirupot főzünk.

PogiRecept Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmaleves, ahogy a nagymama szerette

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pisztráng zöldmandulamártással

Pisztráng zöldmandulamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fehérbort a vöröshagymával, a sóval és 1 dl vízzel felforraljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyekrémleves kukoricával

Gesztenyekrémleves kukoricával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szelídgesztenyéket alaposan megmossuk, majd egyik oldalukat bevagdossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Borsófőzelék

Borsófőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Nagyon szívesen gondolok vissza az iskolai menzán való étkezésre.

Gasztro Trend Tovább olvasom