Recipes from Ingredient: cukor

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almafánkok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, és az élesztőt a cukorral felfuttatjuk benne.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg túrólepény szilvásan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gőzben főtt gombócok sárgabarackkal, fehérbor mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy dagasztóedénybe szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló gyümölcsök

Lángoló gyümölcsök

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket meghámozzuk, felnegyedeljük, magházukat eltávolítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló grillás grapefruit

Lángoló grillás grapefruit

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép, egészséges gyümölcsöket megfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Poharas gyümölcskrémek

Poharas gyümölcskrémek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.

Gasztro Trend Tovább olvasom