Recipes from Ingredient: csemege uborka

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Narancsos pulykamellfalatok nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A magvaváló sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe mártjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött sertéskaraj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes-savanyú sertésragu

Édes-savanyú sertésragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Diós-majonézes halkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fejes saláta vinaigrette mártással

Fejes saláta vinaigrette mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.8 / 5)

A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom