Recipes from Ingredient: csemege uborka
Narancsos pulykamellfalatok nyárson
Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött sertéskaraj
A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú sertésragu
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKaszinótojás franciasalátával
A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta vinaigrette mártással
A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom