Recipes from Ingredient: búzafinomliszt

Rakott karfiol

Rakott karfiol

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú leves korhely módra

Savanyú leves korhely módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.3 / 5)

A zsírból és a lisztből rántást készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos zöldségleves

Citromos zöldségleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött narancs vaníliakrémmel

Töltött narancs vaníliakrémmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kettévágott narancs húsát eltávolítjuk a héjából.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Piskótakocka forró csokival

Piskótakocka forró csokival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy keverőtálban a tojásfehérjéket kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes sült csirkecomb meggymártással és szalonnás burgonyafánkocskákkal

Mézes sült csirkecomb meggymártással és szalonnás burgonyafánkocskákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, amikor megfőtt, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tengeri borzas hal

Tengeri borzas hal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A halfiléket besózzuk, és az egyik citrom levével meglocsoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Párolt lazac citrommártással

Párolt lazac citrommártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lazacfilét felszeleteljük, besózzuk, és ráfacsarjuk az egyik citrom felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rumos meggyleves

Rumos meggyleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meggybefőttet leszűrjük, a levét felforraljuk, fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldborsó krémleves

Zöldborsó krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a zöldborsót hozzáadjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom