Recipes from Ingredient: barack pálinka

Sex in Budapest cocktail

Sex in Budapest cocktail

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

This is a rethought and Hungarianized version of Sex on the Beach cocktail, by Gasztro ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sex in Budapest (Szex Budapesten) koktél

Sex in Budapest (Szex Budapesten) koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az eredeti Sex on the Beach koktél egyik újragondolt, magyarosított változata, a Gasztro Trend online ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Blushing Bride koktél

Blushing Bride koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Öntsük a barack pálinkát és a gránátalma szirupot a pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Deus Ex: On The Beach koktél

Deus Ex: On The Beach koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg a poharat zúzott jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Blood Shot koktél

Blood Shot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A hozzávalókat rázzuk össze jéggel egy koktél shakerben, majd szűrjük át az italt egy snapszos ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Peach Sangria bólé

Peach Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk az őszibarack és narancs szeleteket a bólés tálba, majd adjuk hozzá a narancslikőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Drunken Melon Balls

Drunken Melon Balls

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vágjuk félbe a dinnyéket és egy melon baller kanál segítségével vájunk ki 1,5-1,5 csészényi dinnye ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Your Bloody Valentine koktél

Your Bloody Valentine koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy koktélos pohárba helyezzünk el egy vastag szelet (gerezd) vérnarancsot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sex on the Beach Jello Shots

Sex on the Beach Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A forró vizet öntsük egy kancsóba, és szórjuk bele az ízesített zselatin port.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bloody Screaming Orgasm koktél

Bloody Screaming Orgasm koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A shot pohárba töltsük bele a gránátalma szirupot.

Gasztro Trend Tovább olvasom