Recipes from Ingredient: ananászbefőtt
Lángoló gyümölcsök
A körtéket meghámozzuk, felnegyedeljük, magházukat eltávolítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsökkel ékesített kacsa
A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel
A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAnanászos sonkacipó
A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.
Gasztro Trend Tovább olvasomPulykamellgalantin gyümölcsökkel
A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFőtt sonka édesburgonyával és ananásszal
A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörtével töltött tyúkpecsenye
A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCurrys csirkecombok ananásszal és almával
A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlívás sonkakoktél melegen
Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.
Gasztro Trend Tovább olvasom