Recipes from Ingredient: almaecet
Az almaecet, amely igen alacsony, 5% savtartalmú, az alma erjedése során létrejövő almabor (cider) további fermentálásával jön létre. Őseink korában is előszeretettel alkalmazták, hiszen sokféle értékes tápanyagot (pl.: kalcium, kálium, magnézium, nátrium) tartalmaz. Az almaecet hatásai: fogyaszt, tisztít, serkenti az emésztést. csökkenti a szervezet koleszterinszintjét, valamint vízhajtó, méregtelenítő és étvágycsökkentő hatással bír.
Almavaj
Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúróval töltött kaliforniai paprika velesült baconös, petrezselymes krumplival, paradicsommal és sütőtökkel
A hypermarketben - ahol vásárolni szoktam - vettem 4 nagyjából egyforma darab kaliforniai paprikát. Ezt ...
Hobbychef Tovább olvasom