Recipes from Ingredient: alma
A rózsavirágúak (Rosales) rendjébe és a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó alma gyümölcs fogyasztása, különösen fontos és ajánlott a kismamáknak, állapotos nőknek és gyermekeknek. Egy alma elfogyasztása főétkezés vagy tejtermék elfogyasztása után, egyfajta védettséget nyújt a koleszterin ellen. Ahogy a régi mondás is tartja: "Naponta egy alma távol tartja az orvost."
Szegfűszeges sült csirke burgonyapürével
A csirkét megmossuk, kívül-belül megsózzuk, tűzálló tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlma-cékla-répa koktél
Egy egészséges lé, mely antioxidáns, s vitaminbomba.
Hobbychef Tovább olvasomBirsalmás kavart sütemény
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a birsalmás süteményeket.
Tortafüggő Marisz Tovább olvasomFahéjas-porcukros bundás alma
Az almákat csumázzuk ki (távolítsuk el a magházat), és hámozzuk is meg őket.
PogiRecept Tovább olvasomSvéd almatorta
Az almát meghámozzuk, felszeleteljük, és kristálycukorral meg citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKanadai húspogácsa ketchuppal
A tököt megmossuk, ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGreen Apple Mojito koktél
Tegyük a mentaleveleket a sékerbe, és törőfával (muddler) nyomkodjuk meg kissé.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCéklás heringsaláta
Ha szereti az olyan ételeket, amelyek nemcsak finomak, hanem a szemet is gyönyörködtetik, akkor próbálja ...
Gasztro Trend Tovább olvasom