Recipes from Ingredient: áfonyalé

Egy friss tanulmány kimutatása szerint, a bogyós áfonya gyümölcsből készült áfonyalé rendszeres fogyasztása hatásos védelmet nyújt a húgyúti fertőzések ellen.

Rude Cosmopolitan koktél

Rude Cosmopolitan koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el a pohár peremének sós díszítését (crustázását).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Roman Candle koktél

Roman Candle koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze jéggel sékerben a vodkát, az áfonyalét, és a gránátalma szirupot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Wolf Breeze koktél

Wolf Breeze koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsünk fel tört jéggel egy magas poharat, majd öntsük bele a vodkát és a gyümölcsleveket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Red Tini koktél

Red Tini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az eper pürét vagy a pépesített áfonyát rakjuk a Boston Shaker keverőpohár részébe, és adjuk ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Madame Cherie koktél

Madame Cherie koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Legelőször készítsük el a koktélos pohár peremének porcukros díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Wild Parrot koktél

Wild Parrot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük bele a szódavíz kivételével a többi hozzávalót rázókehelybe, majd rázzuk össze jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vampire’s Punch bólé

Vampire’s Punch bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A friss cseresznyéket mossuk meg, és távolítsuk el a szárakat, illetve a magokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Candy Cane koktél

Candy Cane koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el a hűtött pohár (tegyük egy kis időre a fagyasztóba) peremének cukros díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Redheaded Slut Shot koktél

Redheaded Slut Shot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Töltsünk jeget a shaker 3/4 részéig, és öntsük bele az összetevőket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Burning Mandarin koktél

Burning Mandarin koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el a martinis pohár peremének cukros díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom