Recipes from Ingredient: áfonyalé

Egy friss tanulmány kimutatása szerint, a bogyós áfonya gyümölcsből készült áfonyalé rendszeres fogyasztása hatásos védelmet nyújt a húgyúti fertőzések ellen.

Ciroc Sunset koktél

Ciroc Sunset koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Legelőször készítsük el a flute pohár peremének citromos-cukros díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ciroc White Frost koktél

Ciroc White Frost koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el a koktélos pohár peremének cukros díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cranberry Bull koktél

Cranberry Bull koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsünk meg egy highball poharat jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Deus Ex: On The Beach koktél

Deus Ex: On The Beach koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg a poharat zúzott jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kiss Me Cosmo koktél

Kiss Me Cosmo koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze a brandyt, a narancslikőrt (Triple Sec), az áfonyalét és a citromlét zúzott jéggel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Slushy Strawberry Iceberg koktél

Slushy Strawberry Iceberg koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk turmixgépbe (blender) a hozzávalókat, és keverjük simára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Iceberg Cran-Ginger Martini koktél

Iceberg Cran-Ginger Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rázzuk össze tört jéggel koktél shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Blood Shot koktél

Blood Shot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A hozzávalókat rázzuk össze jéggel egy koktél shakerben, majd szűrjük át az italt egy snapszos ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cupid’s Cosmo koktél

Cupid’s Cosmo koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat rázzuk össze erőteljesen zúzott jéggel koktél shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pink Mojito koktél

Pink Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A highball pohárba rakjuk bele a mentaleveleket, és törőfával kissé nyomkodjuk meg őket.

Gasztro Trend Tovább olvasom