Recept fogás: Köret

Köret

Tartármártás

Tartármártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartármártást nagyon könnyű elkészíteni - csupán annyi dolgunk van, hogy a hozzávalóit jó alaposan ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonéz

Majonéz

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A majonéz készítés legfontosabb eszköze a kézi mixer (botmixer).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rebarbara kompót

Rebarbara kompót

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Finom sültek mellé mindig jól esik egy kis kompót, amelyet általában almából szoktunk készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Brokkolisaláta pirított mandulával

Brokkolisaláta pirított mandulával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben, 8-10 perc alatt roppanósra főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eperdzsem rebarbarával

Eperdzsem rebarbarával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rebarbara egy fanyar zöldség, amelynek az íze remekül illik az eper íz világához. Ha ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ketchup

Ketchup

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ajvár

Ajvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...

Gasztro Trend Tovább olvasom