Recept fogás: Előétel
Előétel
Egzotikus szárnyassaláta
A jércemelleket kicsontozva sós vízben - vagy az éppen fövő húslevesben - puhára főzzük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött sárgadinnye
A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomChilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel
Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője.
Hobbychef Tovább olvasomThéziai saláta sült paradicsommal és rukkolával
A zöldségeket megmossuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, az újhagymát és a paprikát felszeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák saláta
Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPástétom fűszeres vajjal
Az apróra vágott vöröshagymát a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTojássaláta retekkel és fokhagyma öntettel
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta lilahagymával, tojássalátával és bazsalikomos-olívás öntettel
A sóból, cukorból, fehérborecetből és az apróra vágott lilahagymából salátalevet készítünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBabsaláta sonkával
A babkonzervet leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom