Dizájndíjat nyert a Szent András Sörfőzde

Beküldő : | 0 Komment | Dátum: 2014.szeptember 29. | Kategória : Díjak

Dizájndíj - Szent András Sörfőzde

A szentandrási sör nem csak finom, de jól is néz ki.

A Szent András Sörfőzde második helyezést ért el a Gastro Design vendéglátóipari dizájnversenyen. A több mint húsz éves múlttal rendelkező békésszentandrási kézműves sörfőzde a vendéglátóipari kiegészítők kategóriájában nyerte el az ezüstérmes elismerést többek között a Szentandrási Sörmondó című díszdobozaival, söralátéteivel, a békésszentandrási kézműves söröket bemutató kiadványával és a sörturisták körében nagyon népszerű tartalmas asztali alátéteivel. A Szent András Sörfőzde mellett a döntőben olyan versenyzők szerepeltek, mint Fruccola, a Marriott Hotel Pepper’s, a budapesti Akvárium, vagy akár a Buddha Bar étterem.

Az idén tavasz óta új, dinamikus arculattal megjelenő Szent András Sörfőzde díszdobozainak, sör- és egyéb alátéteinek, a Szent András söröket bemutató kiadványának grafikai megoldásaival pályázott a 2014-es Gastro Design díjra. A hazai vendéglátóipari cégek és márkák legnagyobb dizájnversenyén végül a Szent András Sörfőzde mellett a DiVino Borbár és a Bagatellini étterem jutott a „vendéglátóipari kiegészítők” kategóriájának 2014. szeptember 26-i döntőjébe. A kategória első helyezettje a Bagatellini étterem lett, a második helyet a Szent András Sörfőzde érdemelte ki.

A kreatívokat a Kameleon Design és a Wolf Kommunikáció csapata, a gyártást a DuoPrinters végezte. A versenyre hat kategóriában összesen 82 pályázat érkezett.

A Szent András Sörfőzde a kézműves sörturizmus egyik fellegvára és hazánk egyik patinás kézműves főzdéje, amely idén tavasszal új arculattal, felfrissített csomagolási megoldásokkal lepte meg kézműves sörök régi és új rajongóit. Az országszerte ismert és kedvelt dél-alföldi kézműves sörfőzde ennek jegyében „újragombolta” honlapját, söreit új címkékkel látta el, valamint további termékmegjelenéseit is újratervezte, miközben természetesen a hagyományos Szent András ízek, a palack tartalma az állandó minőséget képviseli. A sörkedvelők körében nagy sikert aratott idén nyáron a „Szentandrási Sörmondó”, vagyis a főzde legjobb söreit rejtő, limitált darabszámú díszdoboz. A Szent András Sörfőzde az idén fiatalosabb dizájnnal, és homogén arculattal jelenik meg mindenhol.

A kézműves sörök kedvelői körében az új külső fogadtatása rendkívül pozitív volt már eddig is, most pedig a dizájnszakma is rangos díjjal ismerte el a szentandrásiak munkáját.

A Szent András Sörfőzde tulajdonosai büszkék arra, hogy rendkívül magas színvonalú mezőnyben mérkőzhettek meg az ország legfrissebb és leghaladóbb arculataival, hiszen az idei Gastro Design verseny döntősei között olyan ismert márkák, termékek és szolgáltatók szerepeltek, mint a Fruccola, a Marriott Hotel Pepper’s, a budapesti Akvárium, vagy akár a Buddha Bar étterem.

A Szent András Sörfőzde

A Szent András Sörfőzde több mint 20 éve gyárt kiemelkedő minőségű magyar kézműves sörkülönlegességeket. A 2011-ben az év sörfőzdéjének választott békésszentandrási kisüzem nem titkolt célja, hogy a sörivást valódi gasztronómiai eseménnyé nemesítse. A főzde meglehetősen erős és karakteresen komlós, illetve gyümölcsös söreinek utánozhatatlansága a hamisítatlan, lágy Szent András ízvilágban és a békésszentandrási víz meghatározó jellegében rejlik. A főzde széles sörkínálatában a valódi gyümölccsel készült söröktől kezdve az erőteljes, közel 10 százalékos fekete sörökig minden megtalálható.

A kísérletező kedvű sörivóknak a Szent András Sörfőzde kötelező úti cél Békésszentandrás és Szarvas környékén, hiszen a főzde híres arról, hogy kategóriákat feszeget, és ebből pedig valódi sörkülönlegességek születnek. Olyanok, mint legutóbb például a Vándor.

További információk:

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tyúktepertő csirkefarhátból
Tyúktepertő csirkefarhátból

A csirkefarhát bőrös, zsíros részének lehasításából készült ez a tepertő.

Close