Recipes and Posts Tagged vegetáriánus étel

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mediterrán zöldsaláta

Mediterrán zöldsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ananászt megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, a közepét kivájjuk, majd egyenletes darabokra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög parasztsaláta

Görög parasztsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Az apró paradicsomokat kettévágjuk, kicsumázzuk. Az uborka végét levágjuk, hosszában kettévágjuk, majd fél karikákra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vegyes zöldség kókusszal

Vegyes zöldség kókusszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk, és pár percig állni hagyjuk. A padlizsánt és a sárgarépát megmossuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vajon sült körteszeletek camembert sajttal

Vajon sült körteszeletek camembert sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A megmosott körtét hosszában ujjnyi szeletekre vágjuk. Vajon megpirítjuk a szeletek mindkét felét, majd ráöntjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajttal töltött sült paprika, fokhagymás pirítóssal

Sajttal töltött sült paprika, fokhagymás pirítóssal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sütőt felmelegítjük. A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, és egy tepsiben egymás mellé tesszük, majd 220 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsán és cukkíni roston gombával, borsmártással

Padlizsán és cukkíni roston gombával, borsmártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A padlizsánt és a cukkínit vastag szeletekre vágjuk, a paradicsomot félbevágjuk, a lila hagymát vaskos ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Parajfelfújt kéksajt mártással

Parajfelfújt kéksajt mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom