Recipes and Posts Tagged vadhúsos étel
Mustáros őzpörkölt
A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKukoricás őzragu
Az őzhúst 2 centis kockákra, a lehéjazott vöröshagymát finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás szarvastokány
A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánmell roston, aszalt szilvával töltve
A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánerőleves húsgaluskával
A fácán mellét a csontról lefejtjük, kétszer ledaráljuk, majd a tojással meg a konyakkal összegyúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyés vadkacsa
A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasom