Recipes and Posts Tagged magyar konyha

Zöldségleves alaplé

Zöldségleves alaplé

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.5 / 5)

A zöldségleves alaplé elkészítése azért hasznos, mert így ételízesítő nélkül, valódi zöldségekből nyerhetjük ki azokat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halpaprikás sajtos tésztával

Halpaprikás sajtos tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgarépa főzelék

Sárgarépa főzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Buggyantott tojásleves

Buggyantott tojásleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Káposztás tészta

Káposztás tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Túrós tészta

Túrós tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lecsó

Lecsó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...

Gasztro Trend Tovább olvasom