Recipes and Posts Tagged magyar konyha
Zöldségleves alaplé
A zöldségleves alaplé elkészítése azért hasznos, mert így ételízesítő nélkül, valódi zöldségekből nyerhetjük ki azokat ...
Gasztro Trend Tovább olvasomHalpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgarépa főzelék
A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.
Gasztro Trend Tovább olvasomBuggyantott tojásleves
A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.
Gasztro Trend Tovább olvasomNyírségi gombócleves
A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztás tészta
Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrós tészta
A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomLecsó
Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...
Gasztro Trend Tovább olvasom