Recipes and Posts Tagged magyar konyha
Halászlé kétféle halból
A halászlé ezúttal pontyból, harcsából és belsőségből készült.
Hobbychef Tovább olvasomTöltött paprika háziasan
A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPaprikás csirke, kapros házi nokedlivel
A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKalocsai tarhonyás csirke
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejfölös csirkepaprikás
A csirkepaprikás az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nálunk minden hónapban megfordul az asztalon.
Gasztro Trend Tovább olvasomResztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval
Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.
Hobbychef Tovább olvasomBaconbe tekert túróval töltött paprika, paradicsommal és krumplival
Te is szereted a töltött ételeket? Igen? Akkor próbáld ki ezt! Biztos ízleni fog.
Hobbychef Tovább olvasom