Recipes and Posts Tagged magyar konyha
Somlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMedvehagymás paraszt rakott krumpli
Ma főztem (sütöttem) magamnak egy rakott krumplit. Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem ...
Hobbychef Tovább olvasomLebbencsleves
A lebbencsleves az igazán tartalmas ételek közé tartozik.
Gasztro Trend Tovább olvasomLencsefőzelék
Úgy tartja a mondás, hogy aki újévkor lencsefőzeléket fogyaszt, annak tele lesz a pénztárcája.
Gasztro Trend Tovább olvasomBorsófőzelék
Nagyon szívesen gondolok vissza az iskolai menzán való étkezésre.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolozsvári pulykatokány
Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzabolcsi töltött káposzta
A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldbableves
A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbászos burgonyaleves
A tartalmas levesekben azt szeretem, hogy akár fő fogásnak is bőven megfelelnek.
Gasztro Trend Tovább olvasomVörösboros Jókai bableves csipetkével
Az igazi Jókai bableves csülökkel készül, de nekem ez volt most itthon, s lusta voltam ...
Hobbychef Tovább olvasom