Recipes and Posts Tagged magyar étel

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rántott hús és máj madársalátával

Rántott hús és máj madársalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.

Hobbychef Tovább olvasom
Medvehagymás paraszt rakott krumpli

Medvehagymás paraszt rakott krumpli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ma főztem (sütöttem) magamnak egy rakott krumplit. Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem ...

Hobbychef Tovább olvasom
Lebbencsleves

Lebbencsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lebbencsleves az igazán tartalmas ételek közé tartozik.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szabolcsi töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákos guba

Mákos guba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az édes kalácsot felszeleteljük, a tejet megmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Krumplifőzelék

Krumplifőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A krumplifőzelék az egyik legfinomabb magyar étel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejfölös csirkepaprikás

Tejfölös csirkepaprikás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

A csirkepaprikás az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nálunk minden hónapban megfordul az asztalon.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hortobágyi húsos palacsinta

Hortobágyi húsos palacsinta #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és aranysárgára pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom