Recipes and Posts Tagged magas rosttartalmú

Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal

Kolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szilveszteri töltött káposzta

Szilveszteri töltött káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A füstölt császárszalonnát fedő alatt bő vízben megfőzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög húsos nyársak mentás joghurttal

Görög húsos nyársak mentás joghurttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A karajszeleteket megtisztítjuk, majd négyfelé vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kijevi céklaleves

Kijevi céklaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az előfőzött céklát felvágjuk apró darabokra, majd leforrázzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Babsaláta sonkával

Babsaláta sonkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babkonzervet leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldbabos-tejfölös sertéstokány

Zöldbabos-tejfölös sertéstokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom