Recipes and Posts Tagged magas rosttartalmú
Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal
A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri töltött káposzta
A füstölt császárszalonnát fedő alatt bő vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög húsos nyársak mentás joghurttal
A karajszeleteket megtisztítjuk, majd négyfelé vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKijevi céklaleves
Az előfőzött céklát felvágjuk apró darabokra, majd leforrázzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBabsaláta sonkával
A babkonzervet leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldbabos-tejfölös sertéstokány
A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom