Recipes and Posts Tagged hideg leves
Birsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos almaleves (főzés nélkül)
A meghámozott almákat lereszeljük és megöntözzük a három narancs megszűrt levével.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyeleves saját héjában
A szép héjú sárgadinnyét alaposan megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörteleves borral (főzés nélkül)
A meghámozott, felezett és magjaitól megtisztított körtékből - karalábéfúróval - húsz golyót formázunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMeggyleves habgaluskával
A tojássárgáját a porcukorral, a citrom reszelt héjával krémmé keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet.
Gasztro Trend Tovább olvasomGazpacho
A gazpacho egy nagyon finom hideg zöldségleves, amelyet a déli országokban igen nagy népszerűségnek örvend.
Gasztro Trend Tovább olvasom