Recipes and Posts Tagged hideg előétel

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A magvaváló sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe mártjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almás sajtsalátával töltött avokádó

Almás sajtsalátával töltött avokádó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyekoktél rákkal

Sárgadinnyekoktél rákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött sárgadinnye

Töltött sárgadinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője.

Hobbychef Tovább olvasom
Pástétom fűszeres vajjal

Pástétom fűszeres vajjal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az apróra vágott vöröshagymát a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom