Recipes and Posts Tagged előétel
Garnélás rizottó
Egy kisebb fazékban vizet melegítünk, sót szórunk bele, majd a sós, forró vízzel leforrázzuk a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-avokádós pulykamell saláta
Az avokádót hosszában kettévágjuk, magját kivesszük, majd a gyümölcsöt óvatosan meghámozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák dijoni mustármártással
Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és ...
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsán saláta szárított sonkával
A szép, fényes padlizsánt megmossuk, és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal, és megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomVegyes zöldség kókusszal
A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk, és pár percig állni hagyjuk. A padlizsánt és a sárgarépát megmossuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFüstölt lazacrózsák citromos alma-toaston
A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...
Gasztro Trend Tovább olvasom