Recipes and Posts Tagged édes sütemény

Flambírozott almás lepény

Flambírozott almás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vízgőzön habverővel való állandó keverés közben sűrű krémet főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kakaós-túrós brownie

Kakaós-túrós brownie

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat összekeverjük a kakaóporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Piskótakocka forró csokival

Piskótakocka forró csokival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy keverőtálban a tojásfehérjéket kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes diótorta

Mézes diótorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mézet, a tojássárgáját, a tejet, a darált diót, a fahéjat és a reszelt citromhéjat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos piskóta

Barackos piskóta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojás sárgáját és a cukrot krémmé keverjük, a fehérjéből kemény habot készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom