Recipes and Posts Tagged csokoládé

Vadonatúj kulináris édességek a CsokoladeWebshop.hu-nál!

Szerző: Gasztro Trend | 0 Komment | | Kategória: Termékek | Címkék : , , , , , , , , ,

Abtey alkoholos csokoládé

Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen járnak. Webshopunkban széles körben olyan prémium minőségű csokoládékat, cukorkákat, marcipánokat, valamint kekszeket árulunk, amiket vétek lenne nem megkóstolni. Folyamatos termékfrissítés minden héten, amit akár a kanapén ülve esti film nézés közben megrendelhet. Szeretünk a csokoládékról és egyéb finomságokról... tovább

Tovább olvasom
Baileys trüffel

Baileys trüffel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vendégváró édesség, kávé és tea mellé ajánlom, vagy könnyű baráti vacsora után kínálhatjuk a vendégeinket ...

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom

Milyen ismérvek alapján válasszunk csokoládét?

Szerző: Gasztro Trend | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , ,

Csokik

A napokban az édességboltban jártam. A csokis pultnál két hölgy nézelődött. Az egyik levett egy táblás csokit a polcról, nézegette, megfordította, pillanatra mintha olvasta volna a papírra írt szöveget, majd a kosarába tette. Aztán még egy tétova mozdulatot tett és levett egy másik táblát, kicserélte azzal, ami már a kosarában... tovább

Tovább olvasom
Sós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban

Sós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ajándékba vagy ínyenceknek kávé, tea mellé.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom

Miért és hogyan temperáljuk a csokoládét?

Szerző: Csokoládé Kreatívan | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , , ,

Tábla csokoládé

A bonbon készítés nagyon kellemes, szórakoztató elfoglaltság. Sokunk autodidakta módon tanulja, kutat a net-en, könyvekből próbál ismeretekhez jutni. Számos más lehetőség is van, de magam is az internetről próbáltam elsajátítani az apró, falatnyi édességek készítését. Akkor még soha sem hallott fogalom volt számomra a csokoládé temperálás. Úgy gondoltam, a csokit... tovább

Tovább olvasom
Barackpálinkás trüffel

Barackpálinkás trüffel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Gasztroajándék, vagy egy könnyű ünnepi vacsora után, édesség gyanánt.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Karamellizált fehér csoki - sós mogyoró krokant bonbon

Karamellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Málnakrémes-rózsavizes bonbon

Málnakrémes-rózsavizes bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Különleges ízeket kedvelő embereknek ajánlom, esetleg exkluzív vacsora után desszertként.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Kávékrémes kávés-fűszeres krokanttal bonbon

Kávékrémes kávés-fűszeres krokanttal bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kávé mellé ajánlom, vagy ajándékba díszdobozban.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Kardamom - fehércsokis krémmel töltött bonbon

Kardamom – fehércsokis krémmel töltött bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Névnapi vagy szülinapi ajándéknak, szép díszdobozban szalaggal átkötve.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom