Recipes and Posts Tagged csoki készítés
Miért és hogyan temperáljuk a csokoládét?
Szerző: Csokoládé Kreatívan | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : csoki, csoki készítés, csokoládé, csokoládé készítés, csokoládé temperálás, temperálás, tipp
A bonbon készítés nagyon kellemes, szórakoztató elfoglaltság. Sokunk autodidakta módon tanulja, kutat a net-en, könyvekből próbál ismeretekhez jutni. Számos más lehetőség is van, de magam is az internetről próbáltam elsajátítani az apró, falatnyi édességek készítését. Akkor még soha sem hallott fogalom volt számomra a csokoládé temperálás. Úgy gondoltam, a csokit... tovább
Tovább olvasomRólunk
Cégadatok
Cégnév: Gasztro Net Kft.
Székhely: 9028 Győr, Régi Veszprémi u. 10.
Levelezési cím: ua. mint a székhely
Cégjegyzékszám: 08-09-015785
Adószám: 14171341-2-08
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12096729-00346100-00100003
Cikkek és Események
-
Öt egészséges finomság, amit megehetsz a párod...
Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a...tovább
-
Vadonatúj kulináris édességek a CsokoladeWebshop.hu-nál!
Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen...tovább
Különféle Receptek
- Népszerű
- Új
- Véleletlen
-
Köménymagleves
(3.8 / 5)
-
Cointreau narancslikőr házilag
(3.7 / 5)
-
Amaretto mandulalikőr házilag
(3 / 5)
-
Bodzavirág borpongyolában
(0 / 5)
-
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
(0 / 5)
-
Gyömbérhab
(5 / 5)
-
Hummusz
(0 / 5)
-
Fehérboros fácánhúsleves
(0 / 5)
-
U-Boot koktél
(5 / 5)