Recipes and Posts Tagged bor

Malacsült sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával

Malacsült sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy pót szilveszteri kiadós étel.

Hobbychef Tovább olvasom

A BBC borszakértője a Hilltopra voksol

Szerző: Hilltop Borhotel és Étterem | 0 Komment | | Kategória: Borok | Címkék : , , , , ,

Hilltop logó

A BBC1 borszakértője, Olly Smith új kedvence lett a 2012-es Hilltop Malbec. Ezzel pedig egyenes út vezetett a brit sajtósok Top 10-es borlistájára. A The Mail on Sunday című lapban olvasható legutóbbi írásában Olly Smith bár a gin készítéséről és fogyasztásáról ír, az ajánlott ginek mellett mégis helyet kapott a... tovább

Tovább olvasom

Az idei év bora a Hilltopnál a Chardonnay Premium

Szerző: Hilltop Borhotel és Étterem | 0 Komment | | Kategória: Borok | Címkék : , , , , , , ,

Hilltop szőlősor

A Hilltop Premium Chardonnay 2011-es évjárata különleges bor, gyümölcsös, telt, kerek ízeit, harmonikusan érett zamatait világszerte és itthon is elismerik a fogyasztók és a versenyek borbírái egyaránt. A Prémium Chardonnay ugyanis ezüstérmet nyert a fajta borait szemléző, nemzetközi Chardonnay du Monde versenyen, ahol 42 ország 872 borát vizsgálták. Magyarországon pedig... tovább

Tovább olvasom

Vörösboros diéta – csak ínyenceknek!

Szerző: Gasztro Trend | 0 Komment | | Kategória: Diéta | Címkék : , , , , , , , ,

Vörösbor és sajt

Egy pohár finom borról a legszigorúbb fogyókúra alatt sem szabad lemondani, sőt egyes dietetikusok kifejezetten ajánlják is. Élénkíti a keringést és értékes összetevőinek hála a vörösbor jótékonyan hat az idegrendszerre és a vérképzésre is. A bor az egyik legrégebbi és legnépszerűbb ital, élvezeti cikkünk. Kiemeli az étel ízét, kellemesen átmelegít,... tovább

Tovább olvasom
Karácsonyi borkrémleves

Karácsonyi borkrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Az ásványvízhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget és a citrom héját. Felforraljuk, majd leszűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom